Smješteni smo u najzelinijem dijelu našega grada kojeg nazivaju Zibel, uz predivnu rijeku Kupu. Svakoga dana naša vrata otvorena su za svu veselu, razigranu, znatiželjnu djecu uvijek spremnu za igru i istraživanje, a isto tako i za njihove mame, tate, bake i djedove… Naša Tratinčica raširila je svoje latice i grli naših osam skupina. Od toga su tri još mali pupoljci, naše jaslice, a ostalih pet su već pravi cvjetići, naše vrtićke skupine.
 
Imena smo izabrali zajedno s našim tetama i roditeljima. Ova su nam se posebno svidjela: “Sovice”, “Vrapčići”, “Gumbići”, “Bombončići”, “Tratinčice”, “Bubamarci”, “Ribice” i “Jagodice”.
 
Da bi se ovdje osjećali sigurni, voljeni, posebni i sretni, brinu se i trude naše tete. Da nam trbuščići budu puni i nikada gladni brine se naša teta kuharica, a naš majstor brine da sve bude kako treba i spremno za našu igru, istraživanje i ponekad male nestašluke. A tu su i naše tete spremačice koje su uvijek spremne na igru s nama, a na kraju napornog dana punog igre, istraživanja, plesa i pjesme pobrinu se da nas dočekaju naši krevetići koji nam često u snu ispričaju poneku priču, a ponekad i veliku tajnu.
 

Uzrast:
djeca od 1. g. života do polaska u školu.

Skupine:
tri jasličke i pet vrtićkih skupina.

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka od 5.30 do 17.00 sati.

Kontakt:
Nikole Šubića Zrinskog 23
Tel: 044 531 772, Mob: 091 3345 311
E-mail: djecjivrtic.sisaknovi@sk.t-com.hr

Close Menu